Over de TechPitch!

Effectief en gericht trainen aan je hockeytechniek. Het klinkt heel eenvoudig, maar in de praktijk ondervinden hockeyers, voetballers en (jeugd)trainers hiermee vaak problemen. De TechPitch! methode heeft hiervoor de oplossing.

Door het trainen van de motorische vaardigheden middels vaste patroonlijnen komen de jeugdige hockeyers en voetballers tot een betere techniek en controle met de bal. Op speelse wijze worden automatismen ontwikkeld en het voetenwerk getraind. Het ontwikkelen van de motoriek van het kind staat hierbij centraal.

Van automatisme naar intuïtief hockeyen

De TechPitch! methode helpt kinderen en jeugd bij het ontwikkelen van automatisme en hun tweede natuur. Zo kunnen ze intuïtief reageren op situaties in het hockeyspel. Pedagogisch en didactisch worden zij met deze methode uitgedaagd in hun motorisch leren. Het goed beheersen van vele technieken leidt tot spelplezier, vertrouwen en overtuiging.

De 1.2.3.hockey! TechPitch methode voor hockey is een grandioos ontwikkeld en vernieuwend idee. En het is een mooie methode om thuis mee te oefenen!

T. Siepman, ex-trainer/coach Dames 1 HC Oranje-Rood

Koop de TechPitch!