Evenementen

Op deze pagina worden alle evenementen overzichtelijk weergeven. Bij sommige evenementen is het nodig om jezelf aan te melden. Bij het klikken op deze evenementen is de aanmeld link toegevoegd om direct aan te kunnen melden. Voor vragen stuur je een mail tav mij Romana Cornelissen info@techpitch.nl

Gasttraining/Clinic in Barendrecht met Hockey International Jonas de Geus?

Mei-, zomer- en herfstvakantie: 5 dagen fun en feest!

Het International 1.2.3.hockey! TechPitch Camp is voor hockeyers/spelers van 13 t/m 17 jaar uit heel Nederland en daarbuiten. Voor kids die meer willen met hockey, het leuk vinden om nieuwe vrienden te maken en hockey-skills zowel technisch als tactisch willen verbeteren.

Trainingsprogramma

Het International 1.2.3.hockey! TechPitch Camp is een hockeykamp waarin natuurlijk het hockeyen voorop staat. Iedere dag wordt er getraind op de fijne kneepjes van het hockeyspel, de nieuwste technieken, tactieken en trucs met behulp van de nu al befaamde TechPitch! Internationals en gerenommeerde trainers laten zien hoe het er in de top aan toe gaat. Het hockeyprogramma wordt zorgvuldig samengesteld in overleg met topcoaches en trainers Nederland.

Sociaal programma

De schitterende trainingen worden afgewisseld met activiteiten zoals uitdagende spellen, een survival onder leiding van professional, watergevechten, toneelstukken, spooktochten, vette disco’s en uiteraard een spectaculair eind-gala en bonte avond.

Een unieke ervaring die je niet mag missen! Schrijf je snel in en ontmoet je nieuwe hockey vrienden!

In 2019 worden (bij voldoende inschrijvingen) op de volgende data hockeykampen georganiseerd:

Week 1: 12 juli t/m 17 juli 2019
Week 2: 19 juli t/m 24 juli 2019 International 1.2.3.hockey! TechPitch Camp
Week 3: 26 juli t/m 31 juli 2019
Week 4: 02 augustus t/m 07 augustus 2019 (ouderenweek 13-17 jaar)