1.2.3.TechPitch! Camps & Clinics

1.2.3.TechPitch! organiseert in samenwerking met hockeyinternationals.nl clinics op hockey en voetbalclubs in de gehele Benelux. Dit doen wij samen met tophockeyers en topcoaches van het hoogste niveau. Uiteraard passen we tijdens de clinics de trainingsmethodiek van 1.2.3.TechPitch! methode toe.

Tijdens onze clinics is het mogelijk om voetbal en hockeyinternationals te boeken die de clinics mee helpen organiseren. Voetbal en hockeyinternationals kunnen bijdragen aan het motiveren en stimuleren van jong talent. Voor een overzicht van onze voetbal en hockeyinternationals gaat u naar de pagina internationals.

Wij nemen u de organisatie uit handen en zorgen voor een fantastische ervaring voor jong en oud, waar iedereen iets kan leren van professionele begeleiders en topsporters in een leuke, ontspannen sfeer. Ieder event en iedere club is anders, dus wij leveren altijd maatwerk. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden!

Voorbeelden van te boeken clinics zijn:

– Clinics indoor

– Clinics outdoor

– Hockeykampen

– Voetbalkampen

– Feestelijke aangelegenheid

Voor een overzicht van de huidige clinics en andere evenementen die wij organiseren gaat u naar de evenementenpagina via onderstaande link. Informatie en  inschrijvingen

Evenementen