De TechPitch!

De TechPitch is een speciaal trainingsveldje, waarop de methodiek voor hockey en voetbal! perfect getraind kan worden. Middels de TechPitch worden de motorische vaardigheden ontwikkeld, die er vervolgens voor zorgen dat de technische handelingen in het hockey verbeterd worden. Het patroon geeft de voetballer, hockeyer én de trainer handvatten om vaste patronen te oefenen en zo te trainen van automatisme naar intuïtief handelen op het veld. Snelheid, wendbaarheid, balgevoel en voetenwerk zijn hierbij de belangrijkste pijlers.

Overal te gebruiken, uitrollen maar!

De TechPitch is erg functioneel te gebruiken doordat het draagbaar is en overal neergelegd kan worden. Hierdoor is de technische vaardigheid plotseling op ieder moment te trainen door zowel spelers als trainers. Je hoeft hem alleen maar even uit te rollen!

Trainen in de tuin, op de hockey/voetbalclub of op school

De TechPitch is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en varianten. De trainingsveldjes kunnen overal aangelegd worden (groot of klein), waarin meerdere patronen zijn geïntegreerd. Het aanleggen van een minihockeyveldje in de tuin, op school of op de hockey en voetbalclubs, compleet met stootranden, doeltjes en desgewenst een hekwerk, is bijvoorbeeld gewoon mogelijk. Hiermee is naast de techniektraining ook het spelen van een klein partijtje mogelijk voor de kinderen. Op die manier kunnen meerdere talenten tegelijk aan hun techniek werken.

Koop de Techpitch

‘De TechPitch voor hockey, laat je niet alleen de grenzen van je creativiteit doorbreken, je ontdekt vrijheid in beweging.’

– Marilyn Agliotti, assistent-trainer HC Oranje-Rood en speelster HC Antwerp

Uitleg van de TechPitch

In de video hiernaast is uitgelegd wat de  TechPitch voor het hockey nu precies bijdraagt aan de ontwikkeling van de motorische- en technische vaardigheden.

Leren hoe het werkt met het TechPitch! handboek

In combinatie met de aanleg en levering van één van de mogelijke veldjes kan ook het TechPitch handboek en/of training(en) aangeschaft worden. In dit handboek wordt uitgelegd wat de specifieke mogelijkheden zijn met de 1.2.3.hockey/voetbal! methode en hoe de TechPitch gebruikt kan worden.

Bekijk de APP

Theo Team is de perfecte tool voor jou en je team(s) om de teamprestaties verder te verbeteren:

– bouw aan je eigen bibliotheek met oefeningen en trainingen en deel deze met je teamleden, of met de gehele Theo community

Bekijk de app